#ZdravljePharm

O Kompaniji

Savremen pristup prevenciji i očuvanju kvaliteta života

ZDRAVLJE PHARM je farmaceutska kompanija koja ima savremen pristup prevenciji i očuvanju kvaliteta života i koja prati vodeće svetske trendove u toj oblasti.

Na samom početku smo plasirali osnovnu paletu vitamina i minerala koji su najčešce deficitarni u ljudskom organizmu.

Izabrali smo čiste forme kako bismo olakšali izbor i omogućili potrošaču da izabere za sebe upravo onaj proizvod koji je njemu potreban. Takođe time je olakšana i mogućnost da potrošači naprave i sebi obezbede personalizovanu kombinaciju vitamina i minerala u zavisnosti od sopstvenih potreba.

1000+

Zadovoljnih kupaca

#Suplementi

O Proizvodima

U skladu sa standardima HACCP, ISO 9001 i ISO 22000

Ono što izdvaja naše suplemente u odnosu na većinu registrovanih u Srbiji, a i širom Evrope, jeste da su proizvedeni ne samo u skladu sa HACCP standardima, već i ISO 9001 i ISO 22000, a sve u cilju kontinuiranog poboljšanja kvaliteta finalnog proizvoda.

Za proizvodnju koriste se visokokvalitetne sirovine renomiranih evropskih proizvodjaca (DSM, Meggle, Mosselman, JRS Pharma, Corbion, BASF).

Svi proizvodi zapakovani su u PET polutransparentnu ambalažu koja omogućava veću stabilnost finalnog proizvoda (sprovedena uporedna studija stabilnosti proizvoda u odnosu na iste proizvode u blisteru i PVC bocama).

Svaka bočica predstavlja mesečnu dozu suplementa, a svaka tableta ili kapsula u sebi sadrži
količinu aktivne supstance koja zadovoljava dnevne potrebe ljudskog organizma.